Digitaldentinin koulutuspäivät Hotelli Vuokatissa

Digitaldentin järjesti Hotelli Vuokatissa tammikuussa 2022 koulutuspäivät. Koulutus- ja hiihtopäivillä perehdyttiin erityisesti CAD/CAM -järjestelmään ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin mm. kruunujen ja siltojen valmistuksessa.

Ammatillisen koulutuksen ohessa osallistujat saivat päivittäistä hiihto-opetusta, mistä vastasi Ville Nousiainen sekä Kaisa Mäkäräinen. Hiihto-opetuksen lisäksi tarjolla oli myös voitelupalvelu, missä myös neuvottiin helppoja niksejä toimiviin suksiin. Tämän lisäksi rentojen illanviettojen yhteydessä käytiin välillä treenaamassa ekoaseammuntaa Kaisan opastuksella. Viimeisenä iltana pidettiin ekoaseammunta kilpailu, minkä voittajaksi yllättäen selviytyi Kaisa;)

Hotelli Vuokatissa oli helppoa ja joustavaa järjestää tällainen pitkä viikonloppu. Kaikki hotellin tilat olivat koko ajan tämän ryhmän yksityiskäytössä, joten koulutusta pystyi pitämään lähes koko ajan. Myös hotellin hieno maisemasauna ja avanto oli iltaisin aina käytössämme. 

Ohessa asiakkaiden palautteita digipäivien ohjelmasta

"Hyvät reenit ja sopivan kokoiset / tasoiset porukat. Parikin lenkkiä päivään olisi voinut mennä, mutta aikataulu menee ahtaaksi"

"Hyviä vinkkejä rennolla otteella. Hiihtoa sopivasti. Kiitos Ville ja Kaisa"

"Kaisa ja Ville ylivoimaiset kurssittajat"

"Huippu!!! Ens vuonna uudestaan!"

 

Jätä kommentti

Huom, kommentit tulevat näkyviin tarkastuksen jälkeen