Aikuiskuntoilijoiden ampumahiihtoleiri Vuokatissa 2.-5.12.2021

Aikuiskuntoilijoiden ampumahiihtoleiri Vuokatissa 2.-5.12.2021

Koutsi365 – hiihtoleirin yhteydessä järjestetään kuntoilijoille (aikuisille) suunnattu ampumahiihtoleiri Vuokatin Urheiluopistolla, jonka ohjaajana toimii Kaisa Mäkäräinen. Ville toimii toisena valmentaja hiihtoharjoituksissa. Leirille otetaan mukaan noin 6 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. 

 

Hinta 550€ (sis. alv. 24%) / henkilö

 

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus täysihoidolla VuokattiSportin hotellissa 2hh:ssa (to päivällinen – su lounas) 

(Lisämaksusta 1hh 25€/vrk, ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä)

  • Aseen vuokra ja panokset 300kpl

(Käytössämme on Kaisan oma ase ja kaksi muuta ampumahiihtopienoiskivääriä sekä mahdollisesti vielä ekoase)

  • 4 ohjattua ammuntaharjoitusta ja hiihtoharjoitukset yhdessä hiihtoleiriläisten kanssa 
  • Teorialuento ampumahiihdon ammunnasta ja monipuolisesta harjoittelusta

  

Voit osallistua leirille ilman aiempaa ammuntakokemusta, jos olet motivoitunut ja innokas harjoittelemaan ammunnan perusteita useamman päivän ajan. Voit osallistua myös, jos olet jo harrastanut lajia ja omistat oman aseen ja haluat lisävinkkiä ja ohjeita esim. asentoihin ja tulevan talven monipuoliseen harjoitteluun. Iltaisin ammumme joko ekoaseilla tai teemme kuivaharjoituksen ja lihashuollon yhdessä hiihtoleiriläisten kanssa. 

Leirin lopullinen ohjelma rakennetaan osallistujien mukaan ja pyrin vastaamaan kaikkien tarpeisiin mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti itsestäsi ja ampumahiihtotaustastasi tai tavoitteistasi/toiveistasi erityisesti ammunnan suhteen. Kerro myös, jos olet vasenkätinen. Tarkempi leiriohjelma lähetetään kaikille etukäteen sähköpostilla.

 

Ilmoittautuminen sähköpostilla info@koutsi365.fi