Ensilumen hiihtoleiri Imatran Kylpylällä 4.-7.11.21

Koutsi365 järjestää yhdessä Kaisa Mäkäräisen kanssa ensilumen hiihtoleirin Imatralla. Etelä-Suomesta Imatralle ajaa vain kolmessa tunnissa.


Imatran ensilumenlatu on marraskuun alussa jo lähes 3km pitkä ja sopii hyvin ensilumen hiihtoharjoitteluun.  Majoitumme Imatran Kylpylässä 2hh economy-huoneissa.

Leirillä hiihdämme pääsääntöisesti kaksi kertaa päivässä. Lisäksi pidämme iltavenyttelyjä sekä vähän kehonhallintaharjoituksia. Hiihtoharjoitukset teemme pienryhmissä, jotta jokaiselle löytyy sopiva vauhti harjoituksiin ja tällä tavalla pystymme paremmin palvelemaan tekniikkavalmennuksessa. Tekniikan lisäksi keskitymme lihaskestävyyden parantamiseen, mikä auttaa paljon hyvän tekniikan ylläpidossa. Leirillä käytössämme on voitelukoppi, missä voi huoltaa suksia, jotta harjoitukset onnistuu paremmin. Me myös autamme teitä myös suksienhuollossa, joten sinun ei tarvitse itse osata voidella suksia tai omistaa kaikkia välineitä tähän. Voit itse valita hiihdätkö perinteistä vai vapaata tai sitten molempia tekniikoita.

Leirin avaus on noin klo 15. Tästä tarkempaa infoa, kun lähetämme teille leiriohjelman sähköpostitse. Leirille mahtuu mukaan noin 20 aikuiskuntoilijaa/-kilpahiihtäjää.

 

Hintaa sisältyy:

Majoitus 2hh täysihoidolla 4.-7.11.21 (to-su)

Suksihuollon

Valmennuksen

Kylpylän käyttö päivittäin

 

Hinta: 499€(sis.alv24%)

Lisämaksusta:

Majoitus 1hh +30€/vrk

 
 

Ilmoittautumiset ja kysymykset info@koutsi365.fi