Koutsi365 kesän ja syksyn leirit

Koutsi365 järjestää kesän ja syksyn aikana treenileirejä Imatran Kylpylässä ja Vuokatin Urheiluopistolla. Leirien ajankohdat ja hinnat löytyvät alempaa. 

Leireillä käymme läpi kestävyysurheilun perusperiaatteita sekä annamme neuvoja ja opastusta siihen, miten saat harjoitteluun käyttämästäsi ajasta mahdollisimman paljon irti. Leiri on tarkoitettu etenkin niille, jotka haluavat parantaa hiihtovauhtiaan talven hiihtotapahtumiin tai juoksuvauhtiaan syksyn juoksu/polkujuoksutapahtumiin.

Leiriltä saat ohjeita mm. lihaskunnon kehittämiseen ja ylläpitämiseen, rullahiihtotekniikoihin sekä teho- ja vauhtiharjoitusten toteuttamiseen. Treenien kehittävät teho- ja tekniikkaosiot suoritetaan paikkaharjoitteina, joten kaikki eritasoiset liikkujat pysyvät varmasti vauhdissa mukana. Teemme harjoitukset pienryhmissä porrastuksilla, jotta pystymme palvelemaan kaikkia mahdollisimman henkilökohtaisesti.

Ohjelmassa on rullahiihtoa, mutta mikäli hiihdät vain toista hiihtotapaa tai et hiihdä rullasuksilla ollenkaan, muokkaamme ohjelmaa ja aikataulua siten, että leiri sopii myös sinulle.

Sinun ei tarvitse olla valmennusasiakas osallistuaksesi leireille.

 

 

Ilmoittautumiset ja kyselyt info@koutsi365.fi

Hintaan sisältyy majoitus 2hh täysihoidolla sekä valmennuksen. Majoitus 1hh mahdollinen kysy lisää info@koutsi365.fi

 

Imatran Kylpylä 8.7.-12.7.2020                  Hinta:  459€

Vuokatin Urheiluopisto  6.8.-9.8.2020        Hinta: 425€

Imatran Kylpylä  3.9.-6.9.2020.                  Hinta: 459€

Vuokatin Urheiluopisto 22.-25.10.2020      Hinta: 425€