Koutsi365 Hiihto-/välineleiri Vuokatin Urheiluopistolla 20.-23.1.22

Tällä leirillä valmentajakaksikosta paikalla on Ville ja hänen avuksi valmentamaan saapuu entinen olympiaurheilija ja maajoukkuehiihtäjä Lasse Paakkonen.

Tällä leirillä hiihto-/tekniikkaharjoitusten lisäksi pidämme väline-/voitelukoulutusta. Leirin aikana opitte ja pääsette testaamaan teille sopivia välineitä, kuten erimerkkisiä ja -hintatasoltaan erilaisia seuvoja ja suksia. Opetamme myös esim. kuinka saatte voideltua optimaalisen pidon juuri teille. Lisäksi neuvomme käytännössä helpot ja yksinkertaiset voiteluohjeet niin vapaalle kuin perinteiselle eri kekeille. Mikäli olette osallistumassa leirille niin voitte vinkata meille teitä kiinnostavista aiheista ja välineistä osoitteeseen info@koutsi365.fi. Täten saamme suunniteltua leirin ohjelman ja välinetestauksen osallistujien kiinnostuksen mukaan. 

Leiri on tarkoitettu kaiken tasoisille kuntoilijoille. Olet sitten massahiihtoihin tähtäävä "kilpuri" tai ihan vain omaksi iloksi hiihtävä kuntoilija. Leirillä pyrimme tekemään harjoittelua pienryhmissä, jotta jokainen saisi mahdollisimman henkilökohtaista valmennusta. Pienryhmäharjoittelulla mahdollistamme eritasoisten hiihtäjien osallistumisen leirille.

Fyysisissä harjoituksissa keskitymme ennenkaikkea tekniikan hiomiseen. Teemme myös jonkun vähän reippaamman harjoituksen, jotta pääsette kokeilemaan eri välineitä myös eri vauhdeissa. Jokaiseen harjoitukseen voit aina itse valita hiihdätkö perinteistä vai vapaata. Leiriltä saat myös vinkkejä omaan kotiharjoitteluusi.

Pyrimme myös auttamaan suksien voitelussa leirin aikana, jotta kaikki pääsevät nauttimaan pitävistä ja luistavista suksista.

Leiriohjelma:

Aloitamme leirin noin kello 14 torstaina leirinavauksella. Tämän jälkeen suuntaamme ensimmäiseen harjoitukseen ja harjoituksen jälkeen päivälliselle. Leiri päättyy sunnuntaina aamupäivän harjoituksen jälkeen lounaaseen ja leirin päätökseen.

Tarkkaa päiväohjelmaa emme vielä tässä vaiheessa lyö lukkoon. Harjoittelemme kahdesti päivässä ja tämän lisäksi leirillä on iltaisin lihashuoltoa. Eriytämme porukan pienempiin ryhmiin jokaisessa treenissä. Tämä siitä syystä, että voimme antaa henkilökohtaista opastusta jokaiselle. Kun saamme ilmoittautumiset kasaan ja ensimmäisen kuvan siitä millainen ryhmä leirille on tulossa laitamme osallistujille suuntaa-antavan leiriohjelman. Lopullinen ohjelma muotoutuu sitten leirillä osallistujien näköiseksi. Pyrimme siihen, että jokainen saisi leirillä itselleen sopivaa sisältöä! 

Sinun ei tarvitse olla valmennusasiakas osallistuaksesi leireille.

 

Ilmoittautumiset ja kyselyt info@koutsi365.fi

Hintaan sisältyy:

-majoitus 2hh täysihoidolla

-Valmennus

-Suksihuolto ja voitelukoulutusta

-Välinetestaus

 

Majoitus 1hh lisäkustannus koko leiriltä on 75€

 

Vuokatin Urheiluopisto  20.-23.1.2022        Hinta: 475€

Eli älä yritä maksaa verkossa, vain pelkkä ilmoittautuminen riittää tässä vaiheessa.