Koutsi365 Hiihtoleiri Vuokatin Urheiluopistolle 4.-7.3.21

Tällä leirillä normaali valmentajakaksikosta paikalla on Ville ja saa avukseen viime leirillä valmentajana olleen Kaisa Mäkäräisen. Kalle on estynyt tulemaan leirille Hiihdon MM-kisojen vuoksi. Ehkä saamme vinkkejä Kallelta Obersdorf:sta

Leiri on tarkoitettu kaiken tasoisille kuntoilijoille. Olet sitten massahiihtoihin tähtäävä "kilpuri" tai ihan vain omaksi iloksi hiihtävä kuntoilija. Leirillä pyrimme tekemään harjoittelua pienryhmissä, jotta jokainen saisi mahdollisimman henkilökohtaista valmennusta. Pienryhmä harjoittelulla mahdollistamme eritasoisten hiihtäjien osallistumisen leirille.

Leiriltä saat ohjeita mm. lihaskunnon kehittämiseen ja ylläpitämiseen, hiihtotekniikoihin sekä teho- ja vauhtiharjoitusten toteuttamiseen. Lisäksi järjestämme voitelukoulutusta leirin aikana, mikäli tälle on tarvetta. Pyrimme myös auttamaan suksien voitelussa leirin aikana, jotta kaikki pääsevät nauttimaan pitävistä ja luistavista suksista.

Korona:

Seuraamme koko ajan korona-tilannetta ja pyrimme järjestämään turvallisen leirin. Tulemme antamaan ilmoittautuneille myös ajantasaiset ohjeet ennen leirille saapumista. Leirille osallistumisen voi perua, mikäli kokee tilanteen turhan pahaksi. Leirillä kaikki harjoitukset tehdään pienryhmissä, jotta harjoittelu on turvallista. Pienryhmä harjoittelua olemme tehneet jokaisella leirillämme, koska tämä palvelee paremmin myös ohjaamista ja oppimista.

Leiriohjelma:

Aloitamme leirin noin kello 15 torstaina leirinavauksella. Tämän jälkeen suuntaamme ensimmäiseen harjoitukseen ja harjoituksen jälkeen päivälliselle. Leiri päättyy sunnuntaina aamupäivän harjoituksen jälkeen lounaaseen ja leirin päätökseen.

Tarkkaa päiväohjelmaa emme vielä tässä vaiheessa lyö lukkoon. Harjoittelemme kahdesti päivässä ja tämän lisäksi leirillä on olosuhteiden salliessa ja tarpeen vaatiessa voitelukoulutusta ja lihashuoltoa. Eriytämme porukan pienempiin ryhmiin jokaisessa treenissä. Tämä siitä syystä, että saamme henkilökohtaista opastusta jokaiselle. Toiset haluavat tehdä enemmän tehotreenejä ja haastaa itseään kovemmissa vauhdeissa toiset taas nautiskella rauhallisemmilla vauhdeilla hiihdosta ja keskittyä tekniikan kehittämiseen. Kun saamme ilmoittautumiset kasaan ja ensimmäisen kuvan siitä millainen ryhmä leirille on tulossa laitamme osallistujille suuntaa-antavan leiriohjelman. Lopullinen ohjelma muotoutuu sitten leirillä osallistujien näköiseksi. Pyrimme siihen, että jokainen saisi leirillä itselleen sopivaa sisältöä! 

Sinun ei tarvitse olla valmennusasiakas osallistuaksesi leireille.

 

Ilmoittautumiset ja kyselyt info@koutsi365.fi

Hintaan sisältyy majoitus 2hh täysihoidolla sekä valmennuksen. Majoitus 1hh lisäkustannus koko leiriltä on 75€

Vuokatin Urheiluopisto  4.-7.3.2021        Hinta: 425€

Eli älä yritä maksaa verkossa, vain pelkkä ilmoittautuminen riittää tässä vaiheessa. 

Kaisa Mäkäräinen Koutsi365