Koutsi365 Ensilumenleiri Vuokatin Urheiluopistolle 2.-5.12.21

Tällä leirillä normaali valmentajakaksikosta paikalla on Ville ja saa osaan harjoituksiin avukseen Kaisa Mäkäräisen, joka pitää samalla ampumahiihtoleiriä.

Leiri on tarkoitettu kaiken tasoisille kuntoilijoille. Olet sitten massahiihtoihin tähtäävä "kilpuri" tai ihan vain omaksi iloksi hiihtävä kuntoilija. Leirillä pyrimme tekemään harjoittelua pienryhmissä, jotta jokainen saisi mahdollisimman henkilökohtaista valmennusta. Pienryhmä harjoittelulla mahdollistamme eritasoisten hiihtäjien osallistumisen leirille.

Leiriltä saat ohjeita mm. lihaskunnon kehittämiseen ja ylläpitämiseen, hiihtotekniikoihin sekä teho- ja vauhtiharjoitusten toteuttamiseen. Lisäksi järjestämme voitelukoulutusta leirin aikana, mikäli tälle on tarvetta. Pyrimme myös auttamaan suksien voitelussa leirin aikana, jotta kaikki pääsevät nauttimaan pitävistä ja luistavista suksista.

 

Leiriohjelma:

Aloitamme leirin noin kello 15 torstaina leirinavauksella. Tämän jälkeen suuntaamme ensimmäiseen harjoitukseen ja harjoituksen jälkeen päivälliselle. Leiri päättyy sunnuntaina aamupäivän harjoituksen jälkeen lounaaseen ja leirin päätökseen.

Tarkkaa päiväohjelmaa emme vielä tässä vaiheessa lyö lukkoon. Harjoittelemme kahdesti päivässä ja tämän lisäksi leirillä on olosuhteiden salliessa ja tarpeen vaatiessa voitelukoulutusta ja lihashuoltoa. Eriytämme porukan pienempiin ryhmiin jokaisessa treenissä. Tämä siitä syystä, että saamme henkilökohtaista opastusta jokaiselle. Toiset haluavat tehdä enemmän tehotreenejä ja haastaa itseään kovemmissa vauhdeissa toiset taas nautiskella rauhallisemmilla vauhdeilla hiihdosta ja keskittyä tekniikan kehittämiseen. Kun saamme ilmoittautumiset kasaan ja ensimmäisen kuvan siitä millainen ryhmä leirille on tulossa laitamme osallistujille suuntaa-antavan leiriohjelman. Lopullinen ohjelma muotoutuu sitten leirillä osallistujien näköiseksi. Pyrimme siihen, että jokainen saisi leirillä itselleen sopivaa sisältöä! 

Sinun ei tarvitse olla valmennusasiakas osallistuaksesi leireille.

 

Ilmoittautumiset ja kyselyt info@koutsi365.fi

Hintaan sisältyy:

majoitus 2hh täysihoidolla

Valmennus

Suksihuolto

 

Majoitus 1hh lisäkustannus koko leiriltä on 75€

 

Vuokatin Urheiluopisto  2.-5.12.2021        Hinta: 475€

Eli älä yritä maksaa verkossa, vain pelkkä ilmoittautuminen riittää tässä vaiheessa. 

AMPUMAHIIHTOLEIRI

Koutsi365 – hiihtoleirin yhteydessä järjestetään kuntoilijoille (aikuisille) suunnattu ampumahiihtoleiri Vuokatin Urheiluopistolla, jonka ohjaajana toimii Kaisa Mäkäräinen. Ville toimii toisena valmentaja hiihtoharjoituksissa. Leirille otetaan mukaan noin 6 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. 

 

Hinta 550€ (sis. alv. 24%) / henkilö

 

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus täysihoidolla VuokattiSportin hotellissa 2hh:ssa (to päivällinen – su lounas) 

(Lisämaksusta 1hh 25€/vrk, ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä)

  • Aseen vuokra ja panokset 300kpl

(Käytössämme on Kaisan oma ase ja kaksi muuta ampumahiihtopienoiskivääriä sekä mahdollisesti vielä ekoase)

  • 4 ohjattua ammuntaharjoitusta ja hiihtoharjoitukset yhdessä hiihtoleiriläisten kanssa
  • Teorialuento ampumahiihdon ammunnasta ja monipuolisesta harjoittelusta

  

Voit osallistua leirille ilman aiempaa ammuntakokemusta, jos olet motivoitunut ja innokas harjoittelemaan ammunnan perusteita useamman päivän ajan. Voit osallistua myös, jos olet jo harrastanut lajia ja omistat oman aseen ja haluat lisävinkkiä ja ohjeita esim. asentoihin ja tulevan talven monipuoliseen harjoitteluun. Iltaisin ammumme joko ekoaseilla tai teemme kuivaharjoituksen ja lihashuollon yhdessä hiihtoleiriläisten kanssa. 

Leirin lopullinen ohjelma rakennetaan osallistujien mukaan ja pyrin vastaamaan kaikkien tarpeisiin mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti itsestäsi ja ampumahiihtotaustastasi tai tavoitteistasi/toiveistasi erityisesti ammunnan suhteen. Kerro myös, jos olet vasenkätinen. Tarkempi leiriohjelma lähetetään kaikille etukäteen sähköpostilla.

 

Ilmoittautuminen sähköpostilla info@koutsi365.fi

Kaisa Mäkäräinen Koutsi365