Koutsi365 Vuokatti Hiihto -matka 2.-6.3.22

Tällä leirillä valmentajakaksikosta paikalla on Ville ja hänen avuksi valmentamaan ja voitelemaan saapuu entinen maajoukkuehiihtäjä Toni Ketelä.

Leirillä teemme valmistelevia harjoituksia ja asioita Vuokatti Hiihtoa silmällä pitäen. Ensimmäisinä leiripäivinä käymme yhdessä läpi rataa ja sen eri kohtiin käytettäviä tekniikoita. Autamme teitä testaamaan suksia ja yritämme optimoida teille mahdollisimman hyvät sukset ja voiteet itse tapahtumaan. Tuomme leirille myös joitakin suksipareja omista varastoistamme, joita pääsette vertaamaan omiinne ja mahdollisesti lainaamaan niitä itse kisaan. 

Leiri on tarkoitettu kaiken tasoisille kuntoilijoille, jotka osallistuvat Vuokatti Hiihto tapahtumaan lauantaina 5.3.2022. Olitpa sitten ensikertalainen massahiihtoon osallistuva tai jo kokenut konkari olet tervetullut leirille ja mukaan yhteiseen kilpailutunnelmaan. 

Otamme tälle leirille vain noin 15 osallistujaa, jotta voimme taata teille mahdollisimman hyvän palvelun niin leiripäivinä kuin kilpailutapahtumassa. Majoitus tällä leirillä tapahtuu Urheiluopiston uusissa Sports Apartments -huoneistoissa, jossa jokaiselle on oma makuuhuone, mutta kylpyhuone/oleskelutila/pieni keittiö on jaettu toisen henkilön kanssa.

Leiriohjelma:

Aloitamme leirin noin kello 14 keskiviikkona leirinavauksella. Tämän jälkeen suuntaamme ensimmäiseen harjoitukseen ja harjoituksen jälkeen päivälliselle. Leiri päättyy sunnuntaina aamupäivän kevyeen palauttavaan harjoituksen kilpailun jälkeen lounaaseen ja leirin päätökseen.

Tarkkaa päiväohjelmaa emme vielä tässä vaiheessa lyö lukkoon. Eriytämme porukan pienempiin ryhmiin jokaisessa treenissä. Tämä siitä syystä, että saamme henkilökohtaista opastusta jokaiselle. Lopullinen ohjelma muotoutuu sitten leirillä osallistujien näköiseksi. Pyrimme siihen, että jokainen saisi leirillä itselleen sopivaa sisältöä! 

Sinun ei tarvitse olla valmennusasiakas osallistuaksesi leireille.

 

Ilmoittautumiset ja kyselyt info@koutsi365.fi

Hintaan sisältyy:

- Majoitus 1hh täysihoidolla(sport apartments) 4vrk  2.-6.3.2022   

- Valmennus

- Suksihuolto koko leirin ajan jokaiseen harjoitukseen

- Suksitestit ja kisavoitelut Vuokatti Hiihtoon

 

Hinta: 750€ (sis. alv 24%)

(majoituksen osuus täysihoidolla 400€)

 

Hintaan EI sisälly osallistumismaksu tapahtumaan, vaan se sinun tulee huolehtia itse haluamasi matkan mukaan. (Huomioi maksuportaat ilmoittautumisajan mukaan.) https://vuokattihiihto.endurancekainuu.fi/fi/

     

 

Eli älä yritä maksaa verkossa, vain pelkkä ilmoittautuminen riittää tässä vaiheessa.