Kuntoilijoiden hiihtoleiri + Ampumahiihtoleiri Vuokatissa 10.6.-13.6.21

Järjestämme Vuokatissa 10.6.-13.6.21 treenileirin sekä ampumahiihtoleirin.

Treenileirin valmentajina toimii Koutsi365:n Kalle ja Ville. Ampumahiihtoleirin vetäjänä toimii Kaisa Mäkäräinen. Molemmat leirit pidetään Vuokatin Urheiluopistolla.

Hiihtoleirin on tarkoitus hyödyntää mahdollisimman paljon Vuokatinvaaran nousua ja alueen korkeuseroja rullahiihtäen ja jalkaisin. Leirillä teemme videokuvauksia ja analyysejä tekniikasta sekä normaaliin tapaan ohjaamme teitä mahdollisimman yksilöllisesti. Leirillä on mahdollista käydä myös TE3 mobility liikkuvuusmittauksessa, josta saatte ohjeet liikkuvuuden parantamiseen. Leirin ohjelmarungon saatte vähän myöhemmin. Mikäli kaikilla ei ole omia rullsuksia, niin pyrimme järjestämään teille semmoiset leirin ajaksi.

Ampumahiihtoleirillä Kaisa perehdyttää teitä ampumahiihdon saloihin, niin ampumapenkalla, treenipoluilla, kuin iltaisin kuivaharjoitteluna. Leirille osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta ampumahiihdosta eikä myöskään tarvitse omistaa omaa asetta. Ammuntaharjoituksia on leirillä 4 kappaletta. Tämän lisäksi toisena treeninä käydään joko rullahiihtämässä tai sitten jalkalenkillä. Iltaisin vielä teemme aseilla kuivaharjoittelua. Leirille osallistujan ei tarvitse hiihtää rullilla, jos tämä ei tunnu mukavalta. Meiltä saa lainaa ja kokeiluun rullasuksia, mikäli ei omista itse sellaisia.

 Maksimiosanottaja määrä ampumahiihtoleirillä 12kpl

Leirien hintaan sisältyy:

  • Majoitus täysihoidolla 2hh (To Päivällinen -- Su Lounas),1hh 75€ lisäkustannus
  • Valmennukset
  • Hiihtoleiriläisille TE3 mobility mittaukset
  • Ampumahiihtoleiriläiset aseet ja patruunat (300kpl)

 

Hiihtoleirin hinta:  475€/hlö

Ampumahiihtoleirin hinta: 550€/hlö

 

Ilmoittautumiset:    info@koutsi365.fi