Liikunta- ja kulttuuriedut

Meillä voit maksaa liikuntapalveluista myös Smartum, ePassi ja Edenred(tulossa) eduilla. 

Maksaminen onnistuu seuraavalla tavalla:

Smartum:

Etsi Smartum Pay sovelluksesta Puzzle Sport Oy. Tämän jälkeen maksa haluamasi valmennustuotteen hintaa vastaava summa yrityksellemme Puzzle Sport Oy. 
Lähetä tämän jälkeen meille sähköposti osoitteeseen info@koutsi365.fi ja kerro viestissä minkä tuotteen olet maksanut. Lähetämme sinulle koodin, jolla pääset mukaan hankkimaasi valmennukseen. Jos haluat hankkia henkilökohtaista valmennusta tai jotain muuta valmennusta, jota ei toimiteta netin kautta olethan meihin sähköpostitse yhteydessä.

ePassi:

Etsi ePassi sovelluksesta toimipaikka www.koutsi365.fi. Tämän jälkeen maksa haluamasi valmennustuotteen hintaa vastaava summa. Lähetä tämän jälkeen meille sähköpostia osoitteeseen info@koutsi365.fi ja kerro minkä tuotteen olet maksanut. Lähetämme sinulle koodin, jolla pääset mukaan hankkimaasi valmennukseen. Jos haluat hankkia henkilökohtaista valmennusta tai jotain muuta valmenusta, jota ei toimiteta netin kautta olethan meihin sähköpostitse yhteydessä.
Jos sinulla ei ole älypuhelinta voit tehdä maksun tekstiviestillä. Lähetä tekstiviesti numeroon 0509023456 . Tekstiviestin sisältö: 64222 haluamasi summa. Esimerkiksi 64222 19,90
Tämän jälkeen laita meille sähköpostia osoitteeseen info@koutsi365.fi ja kerro minkä valmennuksen olet maksanut ja haluat käyttöösi.

 

Edenred (tulossa)