Tuki ja ohjeet

Tervetuloa Koutsi365-valmennuspalveluun! Tältä sivulta löydät ohjeita ja vinkkejä palvelun käyttöön sekä yhteystiedot ongelmatilanteita varten.

Valmennusnäkymä:

Valmennusnäkymä on maksullista sisältöä, jota pääset katsomaan heti, kun olet

i. Tilannut yhden valmennusohjelmistamme ja

ii. Luonut ilmaisen käyttäjätunnuksen palveluumme (klikkaa tästä rekisteröitymiseen)

Valmennusnäkymässä näet viikoittaisen ja päiväkohtaisen harjoitusohjelman sekä niihin liittyvät videot. Sisältö on viikoittain vaihtuvaa ja tämä sisältö poistuu näkyvistä viikon vaihduttua uuteen.
Valmennuskalenterin treeniohjelmaa voit toteuttaa kokonaisuutena tai valikoida sieltä itsellesi sopivia treenejä.

Valmennuskalenterissa näkyvät myös tulossa olevat koutsi365 tapahtumat sekä yhteisharjoitukset. Nämä tapahtumat on merkitty kalenteriin erikoissymboleilla.

Videokirjasto:

Videokirjasto tarjoaa kätevästi yhdessä paikassa perusohjeita harjoitusohjelmissa käytettävien harjoitusmuotojen toteuttamiseen. Videokirjastosta löytyy tietoa ja ohjeita mm. välineisiin ja välineiden huoltoon liittyen. Videokirjaston sisältö säilyy nähtävillä pidempään. Videosta riippuen viikkoja tai kuukausia. Tarkemmat tekniikkavinkit, tekniikkaharjoitukset sekä treenien toteutusohjeet tulevat näkyviin viikoittain valmennuskalenterissa.

Facebook:

Valmennettaville on omat suljetut facebook-ryhmänsä. Kun olet tilannut meiltä itsellesi sopivan valmennuspaketin, voit pyytää pääsyä valmennustasi vastaavaan facebook-ryhmään. Hiihdon ja juoksun nettivalmennuksissa mukana oleville ryhmän nimi on "Koutsi365 valmennettavien ryhmä". Ryhmät löytyvät käyttämällä facebook-hakutoimintoa. Kun olemme hyväksyneet pyyntösi, voit alkaa käydä keskustelua, esittää kysymyksiä ja jakaa kokemuksiasi ryhmässä. Harjoitteluun liittyviä kysymyksiä voit esittää halutessasi myös yksityisviestillä, mutta vastaukset kirjoitamme julkisesti, jotta kaikki valmennettavat saisivat mahdollisimman paljon tietoa.

Välinetilaukset:

Urheiluvälineiden ja vaatteiden verkkokauppa on avoin kaikille. Valmennuspaketin tilanneet asiakkaat pääsevät käsiksi Koutsi365:n alennettuihin hintoihin. Alennetut hinnat ovat voimassa niin kauan kuin asiakkaan valmennustilaus on voimassa.  Tilaaminen on helppoa: valitse haluamasi välineet ja siirry kassalle. Voit maksaa luottokortilla tai pankkitunnuksilla. Tehtyäsi tilauksen, saat meiltä tilausvahvistuksen. Tuotteet toimitetaan sinulle yhteistyökumppanimme varastosta. 

Kumppaniverkoston alennuskoodit:

Valmennuspaketin tilanneet asiakkaat saavat ajoittain myös tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Mikäli tarjous on alennuskoodin muodossa, koodi syötetään yhteistyökumppanin verkkokaupan kassalle tilausvaiheessa. Koodi on henkilökohtainen eikä sitä saa jakaa eteenpäin.

Yhteystiedot ongelmatilanteita ja kysymyksiä varten:

Email: info@koutsi365.fi